Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Afrika řezy)

Celý recept

1 plech

Energie25 250 kJ / 6 035 kcal
Bílkoviny95,07 g
– z toho živočišné bílkoviny54,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,83 g
Tuky391,91 g
– nasycené85,55 g
– nenasycené276,97 g
–– mononenasycené169,62 g
–– polynenasycené107,36 g
––– omega 325,11 g
Vláknina23,18 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 3,89 g
Sůl1,56 g
Sacharidy520,75 g
– cukry344,20 g
––– laktóza9,80 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 lžička 1 lžička sody Jedlá soda 12 g
2 lžičky 2 lžičky skořice Skořice ceylonská 16 g
125 g 125 g mrkve Mrkev čerstvá 125 g
125 g 125 g banánu Banán čerstvý 125 g
50 g 50 g strouhaných ořechů Vlašské ořechy 50 g
100 g 100 g změklého másla Máslo kravské 100 g
100 g 100 g cukru moučka Cukr bílý 100 g
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
4 lžíce 4 lžíce mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 60 g
tuk Margarín
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.