Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněná bůčková kapsa)

Celý recept

Energie24 461 kJ / 5 846 kcal
Bílkoviny258,52 g
– z toho živočišné bílkoviny254,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,09 g
Tuky521,45 g
– nasycené136,12 g
– nenasycené274,53 g
–– mononenasycené223,67 g
–– polynenasycené50,86 g
––– omega 32,29 g
Vláknina12,92 g
Cholesterol 805 mg
Sodík 1,22 g
Sůl2,20 g
Sacharidy26,88 g
– cukry13,12 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5-2 kg 1,5-2 kg bůčku bez kosti Vepřový bok 1750 g
mletý kmín Kmín mletý
sušený česnek Česnek sušený
kremžská hořčice Hořčice kremžská
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
párky Párek vepřový
beraní rohy (nebo jakákoliv jiná zelenina) Paprika zelená čerstvá
cibulka Cibulka jarní čerstvá
uzený sýr Eidam 30% t. v s. uzený
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná
voda Voda
1/2 kostky 1/2 kostky Masoxu (nebo Podravka) Bujón hovězí 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.