Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Roládový štrúdl)

Celý recept

Energie15 307 kJ / 3 659 kcal
Bílkoviny72,89 g
– z toho živočišné bílkoviny13,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,20 g
Tuky71,85 g
– nasycené38,02 g
– nenasycené28,19 g
–– mononenasycené20,03 g
–– polynenasycené8,15 g
––– omega 30,97 g
Vláknina40,40 g
Cholesterol 420 mg
Sodík 3,39 g
Sůl8,35 g
Sacharidy639,05 g
– cukry305,28 g
––– laktóza7,10 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 ml 120 ml vlažné vody Voda 120 ml
120 ml 120 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
60 g 60 g cukru krupice Cukr bílý 60 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 KL 1 KL soli Sůl mořská 8 g
480 g 480 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 480 g
1 1 kvasnice Droždí pekařské lisované
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
trocha trocha rozpuštěnáho másla Máslo kravské
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
1 1 vanilkový cukr bourbon Cukr vanilkový
skořice Skořice ceylonská
strouhanka Strouhanka pšeničná
moučkový cukr Cukr bílý
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžíce 1 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.