Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žraločí ploutve)

Celý recept

4

Energie8 424 kJ / 2 013 kcal
Bílkoviny11,94 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,26 g
Tuky207,99 g
– nasycené15,53 g
– nenasycené181,79 g
–– mononenasycené128,97 g
–– polynenasycené52,82 g
––– omega 316,43 g
Vláknina6,38 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 4,20 g
Sůl10,31 g
Sacharidy21,75 g
– cukry3,66 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6-8 plátků 6-8 plátků masa (vepřové, kuřecí) Vepřová kýta
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 sklenka 1 sklenka oleje Olej řepkový 200 ml
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky moučkového cukru Cukr bílý 2.5 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička mletého pepře Pepř černý mletý 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kari Kari 2.5 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
1 lžička 1 lžička Solamylu Bramborový škrob 5 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.