Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bažant na víně)

Celý recept

Energie2 898 kJ / 693 kcal
Bílkoviny6,51 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,76 g
Tuky43,29 g
– nasycené20,83 g
– nenasycené21,82 g
–– mononenasycené18,39 g
–– polynenasycené3,43 g
––– omega 30,07 g
Vláknina8,79 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 816 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy24,05 g
– cukry5,80 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 bažant Bažant
5 dkg 5 dkg slaniny Špek 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 dkg 5 dkg čerstvých hub Hřib čerstvý 50 g
2 dl 2 dl červeného vína Víno červené suché 200 ml
1 lžíce 1 lžíce ovesných vloček Vločky ovesné 15 g
1 lžíce 1 lžíce koňaku Brandy 15 ml
sádlo Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
tymián Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.