Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená jelení kýta nebo plecko)

Celý recept

6 porcí

Energie10 881 kJ / 2 601 kcal
Bílkoviny216,12 g
– z toho živočišné bílkoviny214,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,06 g
Tuky178,98 g
– nasycené99,83 g
– nenasycené73,43 g
–– mononenasycené64,77 g
–– polynenasycené8,67 g
––– omega 30,74 g
Vláknina8,50 g
Cholesterol 724 mg
Sodík 2,22 g
Sůl5,50 g
Sacharidy29,49 g
– cukry24,24 g
––– laktóza0,64 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g jelení kýty nebo plecka Jelení kýta 1000 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
sůl Sůl mořská
2 2 středně velké cibule Cibule čerstvá 140 g
3 kostky 3 kostky cukru Cukr bílý 15 g
4 4 hřebíčky Hřebíček
8 kuliček 8 kuliček pepře Pepř černý
1 lžička 1 lžička čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý 5 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
citronová šťáva Šťáva z citrónu
0,5 lžíce 0,5 lžíce octa Ocet lihový 7.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.