Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jelení guláš)

Celý recept

6 porcí

Energie7 118 kJ / 1 701 kcal
Bílkoviny10,77 g
– z toho živočišné bílkoviny4,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,97 g
Tuky167,05 g
– nasycené81,05 g
– nenasycené84,01 g
–– mononenasycené68,90 g
–– polynenasycené15,11 g
––– omega 30,20 g
Vláknina13,02 g
Cholesterol 146 mg
Sodík 1,30 g
Sůl3,20 g
Sacharidy36,08 g
– cukry9,96 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g jelení plece Jelení plec
100 g 100 g sádla Sádlo vepřové 100 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 velké lžíce sladké papriky Paprika červená sušená
1 1 malý rajský protlak Protlak rajčatový
sůl Sůl mořská
gulášové koření Koření Argentina
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
kmín Kmín
majoránka Majoránka sušená
1/3 lžičky 1/3 lžičky citrónové kůry (dle chuti) Citronová kúra čerstvá 1.666666716337204 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
vývar Vývar masový
voda Voda
80 g 80 g slaniny na ozdobu Špek 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.