Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Guláš ze zajíce)

Celý recept

Energie6 268 kJ / 1 498 kcal
Bílkoviny135,33 g
– z toho živočišné bílkoviny120,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,33 g
Tuky71,14 g
– nasycené16,18 g
– nenasycené50,65 g
–– mononenasycené34,33 g
–– polynenasycené16,31 g
––– omega 35,53 g
Vláknina31,45 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 883 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy64,59 g
– cukry20,47 g
––– laktóza4,75 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 dkg 50 dkg zaječího masa Zajíc stehno 500 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 kořenová petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 malý celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžičky 2 lžičky rybízové zavařeniny Marmeláda z černého rybízu
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
5 dkg 5 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
1/8 l 1/8 l kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 125 ml
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček jalovce Jalovec sušený
špetka špetka tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.