Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čtyřpatrové řezy)

Celý recept

Energie20 532 kJ / 4 907 kcal
Bílkoviny126,68 g
– z toho živočišné bílkoviny94,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,16 g
Tuky238,06 g
– nasycené82,60 g
– nenasycené135,88 g
–– mononenasycené102,92 g
–– polynenasycené32,96 g
––– omega 39,22 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 1,39 g
Sodík 1,23 g
Sůl3,22 g
Sacharidy559,50 g
– cukry290,70 g
––– laktóza84,30 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
1 1 čokoládový pudink ( záleží na chuti, může být jakýkoliv, ale čokoládový je hezky vidět :)) Puding v prášku
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
cukr krupice Cukr bílý
800 g 800 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 800 ml
1 balení 1 balení 33% smetany Smetana kravská sladká 12%
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
320 g 320 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 320 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.