Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory v kyselé omáčce)

Celý recept

Energie8 964 kJ / 2 142 kcal
Bílkoviny35,20 g
– z toho živočišné bílkoviny11,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,30 g
Tuky127,33 g
– nasycené81,47 g
– nenasycené41,37 g
–– mononenasycené38,03 g
–– polynenasycené3,33 g
––– omega 30,80 g
Vláknina22,99 g
Cholesterol 399 mg
Sodík 223 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy202,39 g
– cukry26,66 g
––– laktóza16,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
10 dkg 10 dkg másla Máslo kravské 100 g
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
trochu trochu vegety Kořenící směs sypká
4 dl 4 dl zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
pažitka nebo zelená petržel Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.