Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rýžový nákyp s jablky)

Celý recept

4 porce

Energie11 869 kJ / 2 837 kcal
Bílkoviny67,30 g
– z toho živočišné bílkoviny47,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,30 g
Tuky101,46 g
– nasycené55,40 g
– nenasycené37,11 g
–– mononenasycené31,94 g
–– polynenasycené5,17 g
––– omega 30,60 g
Vláknina22,95 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 578 mg
Sůl1,31 g
Sacharidy402,14 g
– cukry205,37 g
––– laktóza30,04 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g rýže Rýže bílá 250 g
600 ml 600 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 600 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
sůl Sůl mořská
40 g 40 g krupicového cukru Cukr bílý 40 g
60 g 60 g moučkového cukru Cukr bílý 60 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
700 g 700 g jablek Jablko čerstvé 700 g
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
moučkový cukr (na posypání) Cukr bílý
tuk na vymazání formy Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.