Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánočka)

Celý recept

1 kus

Energie13 767 kJ / 3 290 kcal
Bílkoviny79,74 g
– z toho živočišné bílkoviny25,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,50 g
Tuky111,26 g
– nasycené61,69 g
– nenasycené41,23 g
–– mononenasycené34,99 g
–– polynenasycené6,24 g
––– omega 30,40 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 955 mg
Sodík 2,28 g
Sůl5,85 g
Sacharidy483,84 g
– cukry123,65 g
––– laktóza13,05 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
100 g 100 g cukru moučka Cukr bílý 100 g
30 g 30 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 30 g
100 g 100 g rozpuštěného vlažného másla Máslo kravské 100 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
5 g 5 g soli Sůl mořská 5 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
250 ml 250 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
rozinky Rozinky
1 1 vejce (na potření) Vejce slepičí 70 g
mandle (na posyp) Mandle neloupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.