Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Odlehčený jogurtovo-jahodový řez)

Celý recept

Energie6 520 kJ / 1 558 kcal
Bílkoviny53,65 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,25 g
Tuky65,30 g
– nasycené13,30 g
– nenasycené39,68 g
–– mononenasycené29,46 g
–– polynenasycené10,22 g
––– omega 31,99 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 650 mg
Sůl2,25 g
Sacharidy185,50 g
– cukry128,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
5 lžic 5 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
5 lžic 5 lžic moučkového cukru Cukr bílý 125 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce prášku do pečiva Kypřící prášek 15 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
1 1 velký jahodový jogurt Jogurt kravský ovocný 3,5%
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
1 1 želatinový ztužovač Dr.Oetkra Ztužovač želatinový
2 2 cukrářská želatina Želatina vepřová
jahody Jahody čerstvé
vanilka Vanilkové lusky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.