Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hořčicové fazole s uzeným a vůní rozmarýnu)

Celý recept

Energie6 561 kJ / 1 568 kcal
Bílkoviny80,52 g
– z toho živočišné bílkoviny31,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,72 g
Tuky77,02 g
– nasycené23,54 g
– nenasycené39,88 g
–– mononenasycené31,77 g
–– polynenasycené8,12 g
––– omega 30,66 g
Vláknina42,76 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,55 g
Sacharidy118,80 g
– cukry12,28 g
––– laktóza3,80 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
- 20 dkg 20 dkg bílých fazolí (doporučuji předvařené, po 10min. jsou uvařené) Fazole bílé 200 g
- 20 dkg 20 dkg uzeného bůčku Vepřový bok uzený 200 g
- 1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
- 2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
- 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
- 100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
- sůl Sůl mořská
- pepř Pepř černý
- větvička větvička rozmarýnu Rozmarýn sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.