Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečená zelenina)

Celý recept

4

Energie4 180 kJ / 999 kcal
Bílkoviny32,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,00 g
Tuky3,70 g
– nasycené0,54 g
– nenasycené2,14 g
–– mononenasycené1,02 g
–– polynenasycené1,12 g
––– omega 30,10 g
Vláknina49,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 170 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy184,50 g
– cukry30,50 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
2 2 větší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
cibule Cibule čerstvá
1/2 kg 1/2 kg čerstvých zelených fazolek Fazolky čerstvé 500 g
mrkev + hrášek (mražená zelenina) Hrášek zelený
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.