Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z chrástu červené řepy)

Celý recept

Energie1 715 kJ / 410 kcal
Bílkoviny12,80 g
– z toho živočišné bílkoviny12,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky39,85 g
– nasycené13,45 g
– nenasycené20,50 g
–– mononenasycené16,50 g
–– polynenasycené4,00 g
––– omega 30,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g vepřového žebírka Vepřová žebra 250 g
chrást s malými bulvami (5-6 bulev)
brambory Brambor zimní
mrkev Mrkev čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
květák Květák čerstvý
kapusta Kapusta hlávková čerstvá
zelí Zelí bílé čerstvé
hrášek Hrášek zelený
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.