Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Valašská kyselica ze Vsetína)

Celý recept

6 porcí

Energie3 922 kJ / 937 kcal
Bílkoviny18,60 g
– z toho živočišné bílkoviny4,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,80 g
Tuky61,54 g
– nasycené40,44 g
– nenasycené18,54 g
–– mononenasycené16,16 g
–– polynenasycené2,38 g
––– omega 30,62 g
Vláknina26,66 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 4,08 g
Sůl10,20 g
Sacharidy67,10 g
– cukry36,18 g
––– laktóza6,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
2-3 2-3 klobásy Klobása
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
200 g 200 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
nové koření Nové koření
mletý pepř Pepř černý mletý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
majoránka Majoránka sušená
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.