Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječné karbanátky)

Celý recept

Energie2 444 kJ / 584 kcal
Bílkoviny44,68 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,28 g
Tuky39,57 g
– nasycené9,26 g
– nenasycené18,96 g
–– mononenasycené15,03 g
–– polynenasycené3,93 g
––– omega 30,24 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 563 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy11,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce vařená Vejce slepičí 280 g
1 1 vejce syrové Vejce slepičí 70 g
1 1 houska Houska pšeničná
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
hrst hrst sekané petrželky Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
strouhanka na obalení Strouhanka pšeničná
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.