Nutriční hodnoty (Pangass pod brambo-mráčkem alá hamburger)
Celý recept
4
Energie | 3 268 kJ / 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 162,00 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
mouka dle potřeby | Mouka pšeničná hladká | |
salát rukola | Rukola čerstvá | |
cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
půlka půlka kedlubny | Kedluben čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
několik několik proužků červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
2-3 filety 2-3 filety z pangasse (nakrájené na menší kousky) | ||
majoránka | Majoránka sušená | |