Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hřiby na paprice)

Celý recept

Energie2 824 kJ / 675 kcal
Bílkoviny24,13 g
– z toho živočišné bílkoviny7,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,06 g
Tuky38,15 g
– nasycené24,22 g
– nenasycené12,22 g
–– mononenasycené10,51 g
–– polynenasycené1,71 g
––– omega 30,29 g
Vláknina35,49 g
Cholesterol 116 mg
Sodík 149 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy42,25 g
– cukry20,48 g
––– laktóza9,58 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g pevných pravých hřibů Hřib čerstvý 500 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžičky 2 lžičky sladké mleté papriky Paprika červená sušená 2 g
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
drůbeží vývar Vývar kuřecí
sůl Sůl mořská
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.