Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červená řepa s nivovým přelivem)

Celý recept

2

Energie1 377 kJ / 329 kcal
Bílkoviny13,20 g
– z toho živočišné bílkoviny10,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,30 g
Tuky23,60 g
– nasycené15,38 g
– nenasycené7,87 g
–– mononenasycené6,97 g
–– polynenasycené0,90 g
––– omega 30,18 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 79 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,50 g
Sacharidy15,65 g
– cukry1,75 g
––– laktóza0,80 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 červená řepa Červená řepa čerstvá
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
cca 0,5 l cca 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
50 g 50 g Nivy Niva 50% t. v s. 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.