Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzené s cibulovým přelivem)

Celý recept

4

Energie1 586 kJ / 379 kcal
Bílkoviny7,42 g
– z toho živočišné bílkoviny3,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,02 g
Tuky23,51 g
– nasycené8,58 g
– nenasycené14,20 g
–– mononenasycené9,95 g
–– polynenasycené4,24 g
––– omega 31,11 g
Vláknina11,78 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy31,90 g
– cukry16,22 g
––– laktóza0,08 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky uzeného masa Vepřová plec uzená
2-3 2-3 cibule Cibule čerstvá 175 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
500 ml 500 ml silného masového vývaru (i z masoxu) Vývar masový 500 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.