Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Aloo Paratha)

Celý recept

Energie7 312 kJ / 1 748 kcal
Bílkoviny46,35 g
– z toho živočišné bílkoviny0,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,32 g
Tuky37,08 g
– nasycené19,51 g
– nenasycené14,41 g
–– mononenasycené9,76 g
–– polynenasycené4,66 g
––– omega 30,48 g
Vláknina15,24 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy299,54 g
– cukry20,27 g
––– laktóza0,03 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrníčku 1,5 hrníčku mouky (hrnek = 250 ml) Mouka pšeničná hladká 375 g
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce ghee (nebo rozpuštěného másla) Ghí 30 g
vlažná voda Voda
3 3 středně velke brambory uvařené v slupce Brambor zimní 150 g
sůl Sůl mořská
1/4 lžičky 1/4 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 1.25 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky Amchoor (sušeného manga) nebo nahradit šťávou z citronu
1/3 lžičky 1/3 lžičky Garam masala Garam masala 1.666666716337204 g
koriandrová nať Koriandr listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.