Nutriční hodnoty (Aloo Paratha)
Celý recept
Energie | 7 312 kJ / 1 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,32 g |
Tuky | 37,08 g |
– nasycené | 19,51 g |
– nenasycené | 14,41 g |
–– mononenasycené | 9,76 g |
–– polynenasycené | 4,66 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 15,24 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 299,54 g |
– cukry | 20,27 g |
––– laktóza | 0,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrníčku 1,5 hrníčku mouky (hrnek = 250 ml) | Mouka pšeničná hladká | 375 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce ghee (nebo rozpuštěného másla) | Ghí | 30 g |
vlažná voda | Voda | |
3 3 středně velke brambory uvařené v slupce | Brambor zimní | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
1/4 lžičky 1/4 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 1.25 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky Amchoor (sušeného manga) nebo nahradit šťávou z citronu | ||
1/3 lžičky 1/3 lžičky Garam masala | Garam masala | 1.666666716337204 g |
koriandrová nať | Koriandr listy čerstvé |