Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z červené řepy s ačokčou)

Celý recept

Energie1 288 kJ / 308 kcal
Bílkoviny12,17 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,17 g
Tuky0,58 g
– nasycené1,51 g
– nenasycené1,51 g
–– mononenasycené1,50 g
–– polynenasycené0,01 g
––– omega 30,01 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy55,55 g
– cukry21,14 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší červená řepa Červená řepa čerstvá
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1 1 rajčatový protlak Protlak rajčatový
1 konzerva 1 konzerva fazolí v nálevu Fazole bílé
5-10 lusků 5-10 lusků ačokči Ačokča čerstvá 750 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
sůl Sůl mořská
celý pepř Pepř černý
kmín Kmín
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
1 1 polévková lžíce hub (hrstka) Hřib čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.