Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brynzové halušky)

Celý recept

6 porcí

Energie25 069 kJ / 5 992 kcal
Bílkoviny160,26 g
– z toho živočišné bílkoviny72,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny87,50 g
Tuky308,19 g
– nasycené152,96 g
– nenasycené141,60 g
–– mononenasycené116,97 g
–– polynenasycené24,64 g
––– omega 32,15 g
Vláknina48,00 g
Cholesterol 863 mg
Sodík 12,55 g
Sůl31,28 g
Sacharidy620,20 g
– cukry50,55 g
––– laktóza10,55 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg brambor Brambor zimní 1500 g
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
250 g 250 g slaniny Špek 250 g
200 g 200 g brynzy Brynza 200 g
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany (200 g) Smetana kravská zakysaná 12% 190 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.