Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkovo-mandlový koláč)

Celý recept

Energie13 380 kJ / 3 198 kcal
Bílkoviny57,64 g
– z toho živočišné bílkoviny11,99 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,65 g
Tuky141,56 g
– nasycené37,61 g
– nenasycené95,14 g
–– mononenasycené60,83 g
–– polynenasycené34,31 g
––– omega 31,91 g
Vláknina29,60 g
Cholesterol 683 mg
Sodík 225 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy390,16 g
– cukry172,63 g
––– laktóza1,13 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
125 g 125 g hery Margarín 125 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
3 lžice 3 lžice šlehačky Šlehačka 35% 45 ml
2 lžice 2 lžice cukru Cukr bílý 50 g
špetka špetka soli Sůl mořská
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
50 g 50 g mletých mandlí Mandle loupané mleté 50 g
2 lžice 2 lžice cukru Cukr bílý 50 g
2 lžice 2 lžice mandlového likéru Mandlový likér 30 ml
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.