Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí guláš II.)

Celý recept

Energie137 141 kJ / 32 779 kcal
Bílkoviny1 087,77 g
– z toho živočišné bílkoviny187,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny900,07 g
Tuky226,49 g
– nasycené82,56 g
– nenasycené91,59 g
–– mononenasycené53,44 g
–– polynenasycené38,15 g
––– omega 30,39 g
Vláknina3 811,23 g
Cholesterol 473 mg
Sodík 5,82 g
Sůl1,80 g
Sacharidy5 766,55 g
– cukry3 811,40 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 g 900 g hovězí kližky Hovězí kližka 900 g
900 900 g cibule (oloupané, na kostičky nakrájené) Cibule čerstvá 63000 g
2 2 čerstvé papriky (velké, zbavené semínek a nakrájené na krátké nudličky) Paprika červená čerstvá 300 g
3 3 rajčata (bez semínek nebo 3 lžíce rajské pasty nebo rajský protlak nebo 2 šálky mexické salsy) Rajče červené čerstvé 180 g
3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
3 lžíce 3 lžíce maďarské papriky Paprika sladká 45 g
1 lžíce 1 lžíce kmínu Kmín 15 g
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
10 stroužků 10 stroužků česneku (jemně nasekaných) Česnek čerstvý 70 g
cca lžička lžička sůl Sůl mořská
cca lžička lžička černého pepře Pepř černý
3 šálky 3 šálky vývaru (nebo vody) Vývar hovězí 750 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.