Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švestkový koláč s vanilkovým krémem)

Celý recept

Energie20 526 kJ / 4 906 kcal
Bílkoviny86,60 g
– z toho živočišné bílkoviny50,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,09 g
Tuky267,71 g
– nasycené159,29 g
– nenasycené93,18 g
–– mononenasycené80,92 g
–– polynenasycené12,27 g
––– omega 31,94 g
Vláknina27,25 g
Cholesterol 1,77 g
Sodík 611 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy523,88 g
– cukry284,73 g
––– laktóza21,23 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
75 g 75 g krupicového cukru Cukr bílý 75 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
špetka špetka soli Sůl mořská
špetka špetka prášku do pečiva Kypřící prášek
3/4 kg 3/4 kg rozpůlených a vypeckovaných švestek Švestky čerstvé 750 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
250 g 250 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.