Nutriční hodnoty (Houbová omáčka s vepřovým masem)
Celý recept
5 porcí
Energie | 4 017 kJ / 960 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,98 g |
Tuky | 24,90 g |
– nasycené | 9,27 g |
– nenasycené | 11,36 g |
–– mononenasycené | 7,57 g |
–– polynenasycené | 3,79 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 23,40 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 307 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 47,83 g |
– cukry | 9,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
300 g 300 g hub (mohou být různé) | Hřib čerstvý | 300 g |
1 1 sladká smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
1 1 kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
4-7 kuliček 4-7 kuliček nového koření | Nové koření | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 l 1 l vývaru | Vývar masový | 1000 ml |
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
Solamyl | Bramborový škrob |