Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Václavky na smetaně)

Celý recept

Energie5 309 kJ / 1 269 kcal
Bílkoviny21,72 g
– z toho živočišné bílkoviny6,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,46 g
Tuky101,88 g
– nasycené65,72 g
– nenasycené34,18 g
–– mononenasycené30,87 g
–– polynenasycené3,31 g
––– omega 30,47 g
Vláknina21,67 g
Cholesterol 309 mg
Sodík 445 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy55,41 g
– cukry12,54 g
––– laktóza6,50 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g václavek Václavka čerstvá 500 g
150 ml 150 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 150 ml
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 kostka 1 kostka drůbežího bujónu Bujón kuřecí BIO 10 g
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
2 lžíce 2 lžíce kukuřičného škrobu (nebo hladká mouka) Škrob kukuřičný 30 g
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
špetka špetka cukru moučka Cukr bílý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.