Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karamelové burisonové hrudky)

Celý recept

150 kusů

Energie10 861 kJ / 2 596 kcal
Bílkoviny1,05 g
– z toho živočišné bílkoviny1,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky123,00 g
– nasycené79,50 g
– nenasycené42,00 g
–– mononenasycené39,00 g
–– polynenasycené3,00 g
––– omega 30,45 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 383 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy371,20 g
– cukry371,20 g
––– laktóza1,20 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
370 g 370 g cukru krystal (krupice) Cukr bílý 370 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
1 1 kondenzované mléko (397 g) Mléko kondenzované slazené
2,5 sáčku 2,5 sáčku burisonů Pukance rýžové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.