Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechové české buchty)

Celý recept

Energie20 622 kJ / 4 929 kcal
Bílkoviny97,11 g
– z toho živočišné bílkoviny15,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny82,00 g
Tuky289,33 g
– nasycené108,36 g
– nenasycené155,81 g
–– mononenasycené59,50 g
–– polynenasycené96,31 g
––– omega 315,58 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 677 mg
Sodík 1,75 g
Sůl4,33 g
Sacharidy470,65 g
– cukry88,90 g
––– laktóza16,10 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
4 4 vrchovaté lžíce cukru krupice Cukr bílý
5 dkg 5 dkg másla Máslo kravské 50 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
3 dl 3 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1/2 balíčku 1/2 balíčku vanilkového cukru Cukr vanilkový 10 g
sušené droždí (na 0,5 kg mouky) Droždí sušené
200 g 200 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 200 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.