Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarský kuřecí perkelt)

Celý recept

4 porce

Energie4 327 kJ / 1 034 kcal
Bílkoviny21,44 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,44 g
Tuky37,72 g
– nasycené3,66 g
– nenasycené31,56 g
–– mononenasycené21,89 g
–– polynenasycené9,67 g
––– omega 32,71 g
Vláknina79,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 116 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy133,70 g
– cukry90,40 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuře nevykostěné (1000 - 1500 g) Kuře
1000-1500 g 1000-1500 g cibule (kolik kuřete, tolik cibule) Cibule čerstvá 1250 g
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená 20 g
1 lžička 1 lžička pálivé mleté papriky Paprika pálivá 6 g
2 2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.