Nutriční hodnoty (Maďarský kuřecí perkelt)
Celý recept
4 porce
Energie | 4 327 kJ / 1 034 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,44 g |
Tuky | 37,72 g |
– nasycené | 3,66 g |
– nenasycené | 31,56 g |
–– mononenasycené | 21,89 g |
–– polynenasycené | 9,67 g |
––– omega 3 | 2,71 g |
Vláknina | 79,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 116 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 133,70 g |
– cukry | 90,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře nevykostěné (1000 - 1500 g) | Kuře | |
1000-1500 g 1000-1500 g cibule (kolik kuřete, tolik cibule) | Cibule čerstvá | 1250 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
1 lžička 1 lžička pálivé mleté papriky | Paprika pálivá | 6 g |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
voda | Voda |