Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makovo - hruškový štrúdl)

Celý recept

Energie12 458 kJ / 2 978 kcal
Bílkoviny50,30 g
– z toho živočišné bílkoviny9,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,82 g
Tuky138,70 g
– nasycené42,03 g
– nenasycené82,36 g
–– mononenasycené43,09 g
–– polynenasycené39,27 g
––– omega 32,66 g
Vláknina38,10 g
Cholesterol 582 mg
Sodík 74 mg
Sůl0,12 g
Sacharidy310,64 g
– cukry162,95 g
––– laktóza2,93 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl Sůl mořská
mouka na rozválení těsta Mouka pšeničná hladká
120 g 120 g mletého máku Mák modrý mletý 120 g
50 ml 50 ml horkého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
50 g 50 g krystalového cukru Cukr bílý 50 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
moučkový cukr na posypání Cukr bílý
4 4 hrušky Hruška čerstvá 520 g
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.