Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky v alobalu)

Celý recept

Energie1 004 kJ / 240 kcal
Bílkoviny17,08 g
– z toho živočišné bílkoviny16,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,08 g
Tuky3,85 g
– nasycené1,18 g
– nenasycené2,47 g
–– mononenasycené1,19 g
–– polynenasycené1,29 g
––– omega 30,09 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 58 mg
Sodík 695 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy30,33 g
– cukry23,83 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové kýty Vepřová kýta
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
1 1 pórek Pórek čerstvý
2 2 hrušky Hruška čerstvá 260 g
4 plátky 4 plátky šunky Šunka vepřová vařená 80 g
sůl Sůl mořská
4 lžíce 4 lžíce vody Voda 72 ml
olej (na potření alobalu) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.