Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Selská bramboračka)

Celý recept

4 porce

Energie3 122 kJ / 746 kcal
Bílkoviny15,68 g
– z toho živočišné bílkoviny0,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,08 g
Tuky31,99 g
– nasycené14,83 g
– nenasycené16,40 g
–– mononenasycené12,47 g
–– polynenasycené3,92 g
––– omega 30,08 g
Vláknina28,29 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 318 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy86,70 g
– cukry13,99 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g brambor Brambor zimní 300 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 list 1 list kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1 1 pórek Pórek čerstvý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 hrst 1 hrst hub Hřib čerstvý
vývar Vývar masový
1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu Kmín 2.5 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky majoránky Majoránka sušená 3.5 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
nať petrželky Petržel nať čerstvá
nať pažitky Pažitka čerstvá
vepřové uzené koleno (nebo žebírka, salám, dle chuti) Vepřové koleno bez kosti uzené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.