Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makoví ježci)

Celý recept

Energie13 746 kJ / 3 285 kcal
Bílkoviny72,72 g
– z toho živočišné bílkoviny4,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,48 g
Tuky179,13 g
– nasycené53,45 g
– nenasycené104,85 g
–– mononenasycené40,95 g
–– polynenasycené63,90 g
––– omega 31,00 g
Vláknina44,40 g
Cholesterol 417 mg
Sodík 68 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy323,39 g
– cukry109,99 g
––– laktóza0,64 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
115 g 115 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 115 g
115 g 115 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 115 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
35 g 35 g moučkového cukru Cukr bílý 35 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
trošku trošku mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
1 hrnek 1 hrnek mletého máku Mák modrý mletý 250 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
5 lžic 5 lžic krupicového cukru Cukr bílý 60 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového cukru Cukr vanilkový 4 g
špetka špetka mleté škořice Skořice ceylonská mletá
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
bílek na potření Vaječný bílek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.