Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní guláš se smetanou - Halapáč jihlavskej babičky)

Celý recept

4 porce

Energie2 864 kJ / 685 kcal
Bílkoviny11,86 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,26 g
Tuky56,19 g
– nasycené16,69 g
– nenasycené36,76 g
–– mononenasycené27,15 g
–– polynenasycené9,60 g
––– omega 32,91 g
Vláknina13,62 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 988 mg
Sůl2,30 g
Sacharidy27,25 g
– cukry22,75 g
––– laktóza7,60 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g zelených fazolových lusků Fazolky čerstvé 150 g
2 2 velké zelené papriky Paprika zelená čerstvá
2 2 zralá letní rajčata (pokud nejsou letní, tak raději 100 ml pasírovaných) Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 hluboký talíř čerstvých hub (nebo vanička žampionů) Hřib čerstvý
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 chilli paprička (podle chuti) Chilli paprička čerstvá
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
200 ml 200 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 1 vrchovatá lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky (Kikkoman) Sójová omáčka Tamari 15 ml
čerstvé bylinky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.