Nutriční hodnoty (Transylvánské vrstvené zelí)
Celý recept
Energie | 32 827 kJ / 7 846 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 172,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,92 g |
Tuky | 604,02 g |
– nasycené | 318,82 g |
– nenasycené | 277,00 g |
–– mononenasycené | 206,92 g |
–– polynenasycené | 70,08 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 42,38 g |
Cholesterol | 847 mg |
Sodík | 37,38 g |
Sůl | 96,10 g |
Sacharidy | 372,23 g |
– cukry | 92,35 g |
––– laktóza | 24,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kyselého zelí nebo marinovaného zelí | Zelí bílé kvašené | 1000 g |
1 1 kg vepřového masa nakrájeného na kostky | Vepřová kýta | |
0,5 kg 0,5 kg slaniny vcelku | Špek | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
1 1 velká nasekaná cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
0,5 kg 0,5 kg Polské klobásy nebo jiné klobásy na plátky pokrájené | Klobása | 500 g |
0,5 l 0,5 l bujónu nebo vývaru | Bujón hovězí | 500 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 375 ml |
2 dcl 2 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |