Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Transylvánské vrstvené zelí)

Celý recept

Energie32 827 kJ / 7 846 kcal
Bílkoviny210,90 g
– z toho živočišné bílkoviny172,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,92 g
Tuky604,02 g
– nasycené318,82 g
– nenasycené277,00 g
–– mononenasycené206,92 g
–– polynenasycené70,08 g
––– omega 30,97 g
Vláknina42,38 g
Cholesterol 847 mg
Sodík 37,38 g
Sůl96,10 g
Sacharidy372,23 g
– cukry92,35 g
––– laktóza24,05 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg kyselého zelí nebo marinovaného zelí Zelí bílé kvašené 1000 g
1 1 kg vepřového masa nakrájeného na kostky Vepřová kýta
0,5 kg 0,5 kg slaniny vcelku Špek 500 g
1 hrnek 1 hrnek rýže Rýže bílá 250 g
1 1 velká nasekaná cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky utřeného česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 20 g
0,5 kg 0,5 kg Polské klobásy nebo jiné klobásy na plátky pokrájené Klobása 500 g
0,5 l 0,5 l bujónu nebo vývaru Bujón hovězí 500 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 375 ml
2 dcl 2 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.