Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječné ragú)

Celý recept

Energie6 782 kJ / 1 621 kcal
Bílkoviny96,93 g
– z toho živočišné bílkoviny89,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,16 g
Tuky105,83 g
– nasycené24,42 g
– nenasycené61,58 g
–– mononenasycené45,69 g
–– polynenasycené15,89 g
––– omega 33,18 g
Vláknina10,55 g
Cholesterol 2,10 g
Sodík 1,02 g
Sůl2,18 g
Sacharidy67,27 g
– cukry34,40 g
––– laktóza24,50 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 vajíček Vejce slepičí 560 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
0,5 l 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
0,5 l 0,5 l vývaru Vývar hovězí 500 ml
1 svazek 1 svazek pažitky Pažitka čerstvá 50 g
1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě (stačí nejlevnější v kouscích nebo i drcený) Tuňák ve vlastní šťávě
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.