Nutriční hodnoty (Vepřová roláda s vaječnou náplní)
Celý recept
Energie | 1 983 kJ / 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 35,47 g |
– nasycené | 11,88 g |
– nenasycené | 15,08 g |
–– mononenasycené | 12,33 g |
–– polynenasycené | 2,75 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 959 mg |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 5,37 g |
– cukry | 2,85 g |
––– laktóza | 2,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Tenký plát plát vepřového masa od žeber | Vepřová kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
paprikáš | Suchý salám | |
anglická slanina | Anglická slanina | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
zakysaná smetana 3 lžíce 3 lžíce | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |
3 ks 3 ks vařená vejce | Vejce slepičí | 189 g |
1 ks 1 ks syrové vejce | Vejce slepičí | 63 g |
máslo | Máslo kravské | |
cibule | Cibule čerstvá | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |