Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová roláda s vaječnou náplní)

Celý recept

Energie1 983 kJ / 474 kcal
Bílkoviny33,35 g
– z toho živočišné bílkoviny33,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky35,47 g
– nasycené11,88 g
– nenasycené15,08 g
–– mononenasycené12,33 g
–– polynenasycené2,75 g
––– omega 30,18 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 959 mg
Sodík 388 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy5,37 g
– cukry2,85 g
––– laktóza2,85 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Tenký plát plát vepřového masa od žeber Vepřová kýta
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
paprikáš Suchý salám
anglická slanina Anglická slanina
hořčice Hořčice plnotučná
tvrdý sýr Sýr kravský tvrdý 30%
zakysaná smetana 3 lžíce 3 lžíce Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml
3 ks 3 ks vařená vejce Vejce slepičí 189 g
1 ks 1 ks syrové vejce Vejce slepičí 63 g
máslo Máslo kravské
cibule Cibule čerstvá
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.