Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italská omáčka)

Celý recept

Energie4 163 kJ / 995 kcal
Bílkoviny80,00 g
– z toho živočišné bílkoviny80,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky75,00 g
– nasycené25,00 g
– nenasycené45,00 g
–– mononenasycené35,00 g
–– polynenasycené10,00 g
––– omega 30,35 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 250 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
2 2 plechovky loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá
kečup Kečup sladký
cibule Cibule čerstvá
česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
bazalka Bazalka čerstvá
sladká paprika Paprika červená sušená
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.