Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou)

Celý recept

4

Energie15 629 kJ / 3 735 kcal
Bílkoviny163,18 g
– z toho živočišné bílkoviny153,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,50 g
Tuky307,53 g
– nasycené80,04 g
– nenasycené161,51 g
–– mononenasycené131,05 g
–– polynenasycené30,46 g
––– omega 31,52 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 719 mg
Sodík 1,32 g
Sůl2,72 g
Sacharidy74,40 g
– cukry18,30 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg libovějšího bůčku bez kostí nejlépe špička Vepřový bok 1000 g
1 1 velké jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 čerstvý fenykl Fenykl hlíza
2 2 včerejší rohlíky Rohlík pšeničný bílý 86 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
strouhanka Strouhanka pšeničná
1 lžička 1 lžička mletého zázvoru (nemusí být) Zázvor sušený mletý 5 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.