Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lahůdkový guláš s fazolkami)

Celý recept

Energie3 864 kJ / 923 kcal
Bílkoviny86,23 g
– z toho živočišné bílkoviny76,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,58 g
Tuky44,70 g
– nasycené21,83 g
– nenasycené17,56 g
–– mononenasycené14,98 g
–– polynenasycené2,59 g
––– omega 30,32 g
Vláknina24,12 g
Cholesterol 318 mg
Sodík 351 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy33,57 g
– cukry27,16 g
––– laktóza9,50 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 350 g
350 g 350 g vepřového plecka Vepřová plec 350 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1 KL 1 KL mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 KL 1 KL mletého kmínu Kmín mletý 5 g
1 KL 1 KL kečupu nebo rajčatového protlaku Kečup sladký 5 ml
2 PL 2 PL ostré paprikové pomazánky Pasta papriková
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
250 ml 250 ml kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.