Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové v leču na smetaně)

Celý recept

4

Energie2 872 kJ / 686 kcal
Bílkoviny102,99 g
– z toho živočišné bílkoviny100,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,13 g
Tuky23,37 g
– nasycené6,52 g
– nenasycené11,40 g
–– mononenasycené9,38 g
–– polynenasycené2,02 g
––– omega 30,11 g
Vláknina4,55 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 592 mg
Sůl1,41 g
Sacharidy14,96 g
– cukry4,74 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřové plece Vepřová plec 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
zeleninové lečo /malá sklenička/ Zelenina směs sterilovaná
smetana Smetana kravská sladká 12%
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletá paprika Paprika červená sušená
1 kostka 1 kostka masoxu Bujón hovězí 10 g
olej nebo jiný tuk Olej řepkový
houby (čerstvé, mražené nebo sušené ) nemusí být Hřib čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.