Nutriční hodnoty (Krtkova kapsa)
Celý recept
4
Energie | 12 040 kJ / 2 878 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 127,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,35 g |
Tuky | 240,93 g |
– nasycené | 73,58 g |
– nenasycené | 124,96 g |
–– mononenasycené | 101,64 g |
–– polynenasycené | 23,32 g |
––– omega 3 | 1,82 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 423 mg |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,48 g |
Sacharidy | 40,98 g |
– cukry | 7,42 g |
––– laktóza | 1,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
60-70 dkg 60-70 dkg libovějšího bůčku | Vepřový bok | 650 g |
1 1 větší syrový brambor | Brambor zimní | 50 g |
10 dkg 10 dkg ementálu | Ementál | 100 g |
1/2 1/2 rohlíku | Rohlík pšeničný bílý | 21.5 g |
1/2 1/2 červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
5 dkg 5 dkg mletého masa z bůčku | Vepřový ořez | 50 g |
2 PL 2 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |