Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krtkova kapsa)

Celý recept

4

Energie12 040 kJ / 2 878 kcal
Bílkoviny133,60 g
– z toho živočišné bílkoviny127,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,35 g
Tuky240,93 g
– nasycené73,58 g
– nenasycené124,96 g
–– mononenasycené101,64 g
–– polynenasycené23,32 g
––– omega 31,82 g
Vláknina8,56 g
Cholesterol 423 mg
Sodík 1,93 g
Sůl4,48 g
Sacharidy40,98 g
– cukry7,42 g
––– laktóza1,25 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60-70 dkg 60-70 dkg libovějšího bůčku Vepřový bok 650 g
1 1 větší syrový brambor Brambor zimní 50 g
10 dkg 10 dkg ementálu Ementál 100 g
1/2 1/2 rohlíku Rohlík pšeničný bílý 21.5 g
1/2 1/2 červené kapie Paprika červená čerstvá
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
5 dkg 5 dkg mletého masa z bůčku Vepřový ořez 50 g
2 PL 2 PL hořčice Hořčice plnotučná 30 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.