Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gâteau au Chocolat (francouzský čokoládový koláč))

Celý recept

1 dávka

Energie12 422 kJ / 2 969 kcal
Bílkoviny57,62 g
– z toho živočišné bílkoviny42,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,70 g
Tuky187,46 g
– nasycené97,82 g
– nenasycené74,61 g
–– mononenasycené62,22 g
–– polynenasycené12,39 g
––– omega 30,41 g
Vláknina8,16 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 620 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy258,76 g
– cukry226,24 g
––– laktóza25,80 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
250 g 250 g čokolády Čokoláda mléčná 30% 250 g
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 22 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 2 g
tuk na vymazání formy Margarín
mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.