Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso v kapustě v pomalém hrnci)

Celý recept

Energie6 653 kJ / 1 590 kcal
Bílkoviny126,88 g
– z toho živočišné bílkoviny122,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,98 g
Tuky109,71 g
– nasycené47,32 g
– nenasycené54,90 g
–– mononenasycené47,02 g
–– polynenasycené7,88 g
––– omega 30,24 g
Vláknina4,52 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 7,91 g
Sůl19,60 g
Sacharidy23,10 g
– cukry1,56 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
1 1 menší hlávka kapusty Kapusta hlávková čerstvá
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.