Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórková s krupicovými noky)

Celý recept

5 porcí

Energie3 284 kJ / 785 kcal
Bílkoviny33,62 g
– z toho živočišné bílkoviny25,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky38,81 g
– nasycené21,59 g
– nenasycené14,43 g
–– mononenasycené9,89 g
–– polynenasycené4,54 g
––– omega 30,61 g
Vláknina3,70 g
Cholesterol 322 mg
Sodík 246 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy73,41 g
– cukry11,96 g
––– laktóza9,96 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší pórek (300 g) Pórek čerstvý
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1,5 l 1,5 l vývaru Vývar masový 1500 ml
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
5 lžic 5 lžic dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 75 g
sůl Sůl mořská
1 špetka 1 špetka strouhaného muškátového oříšku Muškátový oříšek mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.