Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové řezy s ořechy)

Celý recept

Energie19 087 kJ / 4 562 kcal
Bílkoviny89,58 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny80,90 g
Tuky192,73 g
– nasycené31,04 g
– nenasycené140,55 g
–– mononenasycené48,85 g
–– polynenasycené91,70 g
––– omega 313,25 g
Vláknina48,80 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 407 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy592,85 g
– cukry243,58 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
46 dkg 46 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 460 g
12,5 dkg 12,5 dkg moučkového cukru Cukr bílý 125 g
12,5 dkg 12,5 dkg Hery Margarín 125 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
6 6 polévkových lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 kg 1 kg oloupaných jablek Jablko čerstvé 1000 g
skořice Skořice ceylonská
cukr (podle toho jak jsou kyselá jablka) Cukr bílý
Bílek na pomazání Vaječný bílek
15 dkg 15 dkg posekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.